Image

"Zorg aan mensen met kanker"

Doe jij ook mee?

Spinning
estafette

Doe mee aan de spinningestafette op zaterdag 10 februari 2023 en steun de Roparun.

Schrijf je in

Kilometer aktie

Steun onze kilometers

Sponsor onze Roparun kilometers. De totale route bedraagt 531 kilometer. 

Voor iedere kilometer betaal je €10,- euro, waarmee je direct een bijdrage levert aan de Roparun en hiermee aan de zorg aan mensen met kanker.

 

Steun ons

Limited Edition

De Roparun
Puzzel

Deze gelimiteerde puzzel bevat 1000 stukjes en is exclusief ontworpen en geproduceerd voor Team 293 Steamwork.

Meer info

We starten over

Rondje Limburg 2021

Na een natte sucesvolle afronding van de editie 2022 waarin we vanaf vliegveld Twenthe, via de zuidelijke route, naar de Rotterdam Coolsingel zijn gegaan.

Ook in 2023 zullen we weer starten. waar vandaan is nog onduidelijk. Zeker is dat dit tijdens pinksteren 2023 gaat gebeuren.

De opbrengsten

Elk jaar doen we allerlei acties om geld in te zamelen voor de Roparun. De afgelopen jaren zijn er we  er telkens weer ingeslaagd nieuwe ideeën te ontwikkelen. Ook dit jaar zijn we weer lekker op weg.

  • Opbrengsten per jaar
Image

Steamwork Power Event 2022

Het eerste Steamwork Power Event was zaterdag 18 juni een groot succes. Vanaf 9.30 uur was het mogelijk om als bijrijder in te schrijven om een ritje te maken met één van de 30 Super Cars en Dakar Truck. En dat deden de aanwezigen dan ook massaal! Na het openingswoord van burgemeester Heijkoop vertrokken de wagens om 10 uur voor hun eerste ritjes door Hardinxveld en omgeving.

 

In 50 uur van ....

Het is vrijdagochtend 3 juni en iets voor 12 uur. We gaan op weg naar Sliedrecht en beseffen dat het nu echt gaat gebeuren. Als Rookie sta je toch op met wat onzekerheden in je hoofd die je moet laten varen. Ik ben vanaf vandaag een loper voor team 293 Steamwork die de zuidelijke route van de Roparun gaat volgen. Bij het pand van Podt Alplain waar teamcaptain Hans werkt is het al een drukte van belang. Ik kom in een geoliede machine terecht. Er heerst rust, en toch wordt er heel veel gedaan en gezegd. De bussen en campers worden geladen, we gaan er een mooi weekend van maken. De teamfoto met het opgehaalde bedrag wordt gemaakt en we vertrekken. Files trotserend, luid zingend in de bussen, de stemming is goed. 

Image
Image

Stichting Jarige Job

Hoe leuk is het als twee goede doelen elkaar zo af en toe verder helpen? “Geweldig”, vindt Jaap de Jager van Team 293 – Steamwork. De leden van dit team komen uit de regio’s Gouda en Hardinxveld-Giessendam. Na ruim twee jaar corona leek het hem weer eens leuk om aan de teambuilding te werken en besloot daarom met zijn mede-Roparunners een avondje de handen uit de mouwen te steken bij Stichting Jarige Job in Rotterdam.

Dat goede doel helpt jarige kinderen van ouders die in armoede leven. Jarige Job vult boxen met producten, zodat kinderen toch hun verjaardag kunnen vieren. Er zit onder meer een taartmix in, maar bijvoorbeeld ook versiering, traktaties voor op school en natuurlijk een leuk cadeautje.

Nieuwsbrief

Rondje Limburg 2021Mis niets. Het laaste nieuws over team Steamwork 4 keer per jaar in je mailbox.  Meld je aan, of neem een kijkje naar onze eerdere nieuwsbrieven.

Onze activiteiten

Als team zijn we erg actief. Naast het inzamelen van geld, doen we allerlei acties die de samenhorigheid van het team stimuleren of de Roparun oindersteunen. Ontdek onze activiteiten.

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31