Steun ons

Steun ons

Sponsor kilometer(s)
Sponsor kilometer(s)€ 10,00

Je kunt onze kilometers van de Roparun route sponsoren. Dit jaar doen we, als gevolg van het corona virus, een rondje Limburg. De totale route bedraagt 304 kilometer. We willen de route in delen van 1 kilometer verkopen. Voor iedere kilometer betaal je €10,- euro, waarmee je direct een bijdrage levert aan de Roparun en hiermee aan de zorg aan mensen met kanker. 

Doe een donatie
Doe een donatieVariabel

Naast alle mogelijkheden die hier worden geboden om ons team te steunen is het ook mogelijk om gewoon een donatie te doen. Wij zijn blij met alle bedragen die gestort worden en u steunt direct de zorg aan mensen met kanker.

Steamy spaarpot
Steamy spaarpot€ 5,00

De Steamy Spaarpot is een leuk kado om te geven of te krijgen. Daarnaast kunt u hem natuurlijk ook gebruiken in uw winkel of bedrijf en hiermee geld in inzamelen voor de Roparun.

Donatie via Roparun
Donatie via RoparunVariabel

Het is ook mogelijk om een donatie te doen via de Roparun. Door de button "Direct Bestellen" te klikken wordt u doorgestuurd naar de donatiepagina van de Roparun. Kies in dit formulier voor team 293-Steamwork. Op deze manier telt uw donatie mee in ons eindbedrag.

Roparun puzzel
Roparun puzzel€ 19,95

Deze gelimiteerde puzzel bevat 1000 stukjes en is exclusief ontworpen en geproduceerd voor Team 293 Steamwork. Beleef de finish van de Roparun op de Coolsingel nu bij u thuis met het hele gezin

De netto opbrengst van de verkoop komt volledig ten goede aan de Stichting Roparun

Een ANBI Donatie
Een ANBI DonatieVariabel

Wilt u een donatie doen en hierbij profiteren van een fiscaal vriendelijke behandeling dan kan dat. Steamwork heeft een ANBI status en kan u op verzoek een factuur toesturen voor uw bijdrage.

Sponsorkliks
SponsorkliksVariabel

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan ons team, zonder dat het u een cent extra kost!

Reserveer een restaurant of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd. Via de categorieën in het menu kunt u tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia en Zalando bestellen. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert uw sponsordoel hier direct van!