Zorg aan mensen met kanker

Om niet-teamleden de kans te geven het Roparun gevoel te ervaren, organiseerden we in het Pinksterweekend een digitale RopaRun & Fun. Via onze social media kanalen kon iedereen zich inschrijven om deel van de Roparun (hard) te lopen, te fietsen of te skaten. Het aantal kilometers mocht iedereen zelf bepalen. Elke kilometer telde, als de deelnemer maar kon aantonen dat deze was afgelegd.
De week voorafgaand aan de start op zaterdag gaven wij op Instagram en Facebook tips voor het meedoen aan de Roparun.

Lees meer: RopaRun & Fun 2021

0
0
0
s2sdefault

Dit jaar helaas wéér geen Roparun tijdens het Pinksterweekend. Daar baalden we hard van, maar we lieten het er niet bij zitten! Als team wilden we toch iets in het kader van de Roparun organiseren. Het lastige is dat we niet wisten welke maatregelen zouden gelden. Zo hadden wij een Ro(mmel) & Pa(iek)run voor het team in elkaar gezet, waarbij het vooral ging om het teamgevoel creëren en heel veel lol maken. Door groepsopdrachten moest er worden samengewerkt, maar de kilometers konden de teamleden individueel afleggen. Heel coronaproof dat wel, maar we wilden elkaar zo graag zien!

Een week voor het weekend werden de regels versoepeld en hebben we het programma omgegooid. Beide subteams (het team is grofweg verdeeld in #teamgouda en #teamhardinxveld) vertrokken rond 12:00 uur. In Hardinxveld kwam de regen op dat moment met bakken uit de hemel, maar dat kon dit team niet deren. Ze gingen ervoor!

Lees meer: Digitaal van Parijs naar Rotterdam en terug

0
0
0
s2sdefault

De uitslag van de Roparun loterij is bekend! De Roparun is verplaatst naar oktober terwijl de vergunning voor de loterij al liep, deze heeft dus gewoon volgens oorspronkelijke planning plaatsgevonden. Deelnemende teams hebben volop loten verkocht, waarvan de volledige opbrengst ten goede aan de doelen van stichting Roparun.

Iedereen die een lot koopt steunt niet alleen het goede doel, maar maakt ook kans op fantastische prijzen. Vandaag zijn een aantal hoofdprijswinnaars persoonlijk verrast met een nieuwe Volkswagen T-Roc of een reischeque ter waarde van 4.500 euro!

Checken of jij ook een prijs hebt gewonnen? klik hier

0
0
0
s2sdefault

Deze gelimiteerde puzzel bevat 1000 stukjes en is exclusief ontworpen en geproduceerd voor Team 293 Steamwork. Beleef de finish van de Roparun op de Coolsingel nu bij u thuis met het hele gezin voor slechts €19,95 De puzzel is 64 x 48 cm. Dankzij onze sponsors komt de opbrengst van de puzzel geheel ten goede van de Roparun.

Lees meer: Puzzel 30 jaar Roparun

0
0
0
s2sdefault

Wiljan Vloet heeft aangekondigd per 1 mei a.s. de Roparun organisatie te verruilen voor een nieuwe uitdaging.

In de afgelopen drie jaar heeft Wiljan zich als directeur van Ropament B.V. (de evenementorganisatie voor de Roparun) met tomeloze energie ingezet om van de Roparun een succes te maken. Dat mondde uit in een recordopbrengst van €6 miljoen voor de Roparun in 2019. In de aanloop naar de volgende run zag het ernaar uit dat dit record in 2020 overtroffen zou worden. Toen in het voorjaar echter Corona de kop op stak was het onvermijdelijk de run voor 2020 af te gelasten. Voor 2021 is besloten om de Roparun in beperkte vorm te houden binnen Nederland in het weekend van 2 en 3 oktober.

Lees het hele artikel op de roparun site.

0
0
0
s2sdefault

De fysieke editie van Roparun 2021 verschuift van het Pinksterweekend naar het weekend van 2 en 3 oktober. Nadat we in november 2020 al bekendmaakten dat de Roparun 2021 binnen de eigen landsgrenzen blijft, zijn we nu gezien de omstandigheden ook genoodzaakt het evenement naar een later moment dit jaar te verplaatsen.

LEES HET HELE ARTIKEL OP DE SITE VAN DE ROPARUN

0
0
0
s2sdefault

“De inzet van alle Roparunteams, geweldig! Ik spreek mijn dank uit naar alle teams die deze prachtige bijdrage van 180.000 euro voor de inrichting van ons hospice hebben mogelijk gemaakt. Dank, Roparunners! Jullie hebben een geweldige bijdrage geleverd aan een mooie laatste levensfase van mensen, nu en in de toekomst. Ik wens jullie veel succes met de Roparun dit jaar!” Dit waren de woorden van Ad van Driel, bestuursvoorzitter van hospice De Cirkel, tijdens de tweede teambijeenkomst.

Lees meer: 180.000 EURO voor hospice de Cirkel

0
0
0
s2sdefault

We kwamen aan op het kantoor van de Roparun in Schiedam. De deur wordt vrolijk open gedaan door Wiljan Vloet. We komen binnen in een ruimte met veel tafels en stoelen, achteraf blijkt dat daar de vergaderingen plaats vinden. De muur is indrukwekkend vol met foto’s, posters en shirts. Nadat we een lekker kopje koffie hadden gekregen gingen we aan de slag met het interview.
Uiteraard begint ons gesprek over corona. Wiljan vertelt: ‘ook op het kantoor van Roparun werken de meeste mensen thuis. De overleggen vinden nu plaats via Teams. Het is ook veel drukker, we zijn bezig met het ontwikkelen van de digitale versie en een coronaproof run. Daar komt veel bij kijken zoals het aanvragen van vergunningen op plaatsen waar nog geen vergunningen waren. Plaatsen hebben allemaal hun eigen beleid. Het is veel bellen en dan krijg je vaak de reactie ‘er mogen geen evenementen plaats vinden’, moet je weer terug bellen et cetera.'

Lees meer: Interview Wiljan Vloet

0
0
0
s2sdefault

Voor het eerst hielden we met het team een chocoladeletter actie. Een actie welke wij op gepaste afstand konden organiseren ivm. Covid-19
We hadden op voorhand gehoopt dat we 1000 letters van €5,00 zouden kunnen verkopen, maar niets bleek minder waar. Het werden er maar liefst meer dan 3170 stuks. Ja, dan heb je ook wel wat meer werk om alle bestellingen klaar te maken en te bezorgen. Alle letters van het alfabet in drie smaken, dat

Lees meer: Groot Succes

0
0
0
s2sdefault

Het publiek beleeft een unieke mix van magie, illusie en zelfs experimenten met andermans gedachten, geïnspireerd door de grootmeesters van de magie. Rob en Emiel gaan in deze schijnbaar onmogelijke show terug naar hun roots.
Van Houdini tot Copperfield is een waanzinnige show vol wonderlijke gebeurtenissen. Kunnen ze écht gedachten lezen? Zweeft die persoon écht? Ervaar het gevoel van het onmogelijke in het kwadraat. Wat niet kan, gebeurt hier. Van vingervlugheid tot echte mindfucks: het komt allemaal voorbij.

Lees meer: Een onvergetelijk theateravontuur op het hoogste niveau

0
0
0
s2sdefault

In de afgelopen acht jaar hebben wij als team een behoorlijk aantal deelnemers langs zien komen en gaan. Ieder met een hele belangrijke achterban. Deze achterban houden wij natuurlijk een stukje op de hoogte door middel van sociale media (Facebook, Twitter, Instagram), kranten en

Lees meer: Onze nieuwsbrief al gezien?

0
0
0
s2sdefault

 Mondkapjes1

Koop nu een mondkapjes en steun hierbij direct het goede doel.

De mondkapjes zijn gemaakt van katoen en kunnen gewassen worden. Het gaat hierbij niet om medische mondkapjes. 

De netto opbrengst van de verkoop komt volledig ten goede aan de Stichting Roparun

Lees meer: Mondkapjes

0
0
0
s2sdefault

Met Rob & Emiel hadden we twee avonden echte wereldkampioenen in huis. En met in huis bedoelen we Restaurant Kampanje in Hardinxveld-Giessendam.
Alle gasten genoten van een heerlijk 4 gangen diner van de top koks van Kampanje. Tussen de gangen door zorgde Rob & Emiel voor verbazing en verwondering. Dat Rob & Emiel kunnen verbazen en verwonderen is ook niet zo gek. Ze werden in 2009

Lees meer: Theater Diner Show van grote klasse

0
0
0
s2sdefault

We starten over

6
6
0
0
d
0
0
7
7
u
5
5
9
9
m
3
3
4
4
s

Mis dit niet

BoxingYoga

Aanmelden Nieuwsbrief

Kalender

ma di wo do vr za zo

De opbrengsten

€ 27027 2018
€ 38293 2019
€ 20293 2020
€ 12892 2021
  • € 50000
  • € 40000
  • € 30000
  • € 20000
  • € 10000
  • € 0

Teamleden

national cpr association