Power Event 2022

Power Event 2022

Op zaterdag 18 juni gaan we een super vet Power Event organiseren bij restaurant Kampanje aan de Troelstrastraat 5 in Hardinxveld-Giessendam.

Voor €15 is het mogelijk om als bijrijder in te stappen in een Super Car en een een rit te maken van 15 minuten / 20 minuten in en om Hardinxveld-Giessendam. Het gehele bedrag van €15 gaat naar de Roparun. Wij zijn de sponsoren erg dankbaar dat deze de volledige kosten van het Event voor hun rekening nemen. De wagens zullen individueel gaan rijden!

We kunnen ons al verheugen op de komst van wagens als Ferrari, Corvette, Mercedes, Bentley, Donkervoort, Audi RS, Mclaren, Aston Martin en de MAN Dakar rally truck van het Rainbow Truck Team.
We starten om 10.00 uur met de eerste ritten tot 12.00 uur. Na de lunch vervolgen we de ritten van 13.00 uur tot 15.00 uur. Een fantastische gelegenheid om eens in te stappen in een Super Car!

De ticket verkoop voor de ritten is op zaterdag 18 juni bij de Steamwork tent welke staat bij de ingang van het parkeerterrein van restaurant Kampanje. Het is helaas niet mogelijk om in te schrijven voor een rit in een wagen naar keuze. Maar wat maakt het uit, ze zijn allemaal stuk voor stuk super vet! Ook de Man Dakar Truck zal ritten gaan maken.

Voor het restaurant zal een circuit Porsche 911 GT3 520 PK staan. Helaas mag deze circuit Porsche niet op de openbare weg rijden, maar is op deze dag zeker een blikvanger. Ook leuk om te vermelden is dat Porsche Centrum Rotterdam op deze dag aanwezig zal zijn.

Image

Deelnemers zullen via de rode loper als VIP instappen met show en muziek.
En hoe mooi is het dat het zondag 19 juni vaderdag is. Leuk toch om de vaders te verrassen met een rit!

De volledige opbrengst van deze dag zullen we doneren aan de Roparun 2023 waar we als Team uiteraard weer aan de start zullen staan.

Mocht u dit lezen en graag als eigenaar van een Super Car ook willen deelnemen aan dit mooie event, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wij zullen dan contact met u opnemen en verdere info met u delen.

Deze dag is mogelijk gemaakt door

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image