Zorg aan mensen met kanker

Ik ben Piet, heb 2 dochters, Tess en Félien en woon samen met Félien en Elles in het pittoreske Giessenburg. Niet geheel zonder trots kan en mag ik als 1 van de ‘oudgedienden’ van STEAMWORK team 293 ook dit jaar weer meedoen met de ROPARUN.

Samen met mijn teamgenoten hebben we wederom ons best gedaan om geld binnen te halen voor dit onbeschrijfelijk mooie evenement, een evenement van ‘ bloed, zweet en tranen ’, bloed van de kapot gelopen blaren en doorgezeten billen, zweet en tranen van de inspanning en de emotie die dit alles teweeg brengt, maar………ook van het lachen en de lol die we onderling hebben.

Ik doe mee met de ROPARUN omdat ik op deze manier een klein steentje bij kan dragen om het leed van onze medemens die getroffen is door kanker.(wie heeft er niet iemand in zijn of haar omgeving ) in het laatste stadium iets te verzachten, en het houd me, ondanks mijn Bourgondische levensstijl ook nog een beetje gezond en in conditie.

Een win-winsituatie dus !!.

0
0
0
s2sdefault

Ik ben Randolf, 47 jaar en al ruim 25 jaar samen met Yvonne (loopster bij ons team). Samen hebben we 3 kinderen: Michelle (18), Denise (15) en Xander (11). Ik ben sportief en de laatste jaren vooral bezig met fietsen en CrossFit. In de zomervakanties vind ik het leuk om af en toe tegen een berg op te fietsen.

Mijn belangrijkste motivatie om mee te helpen en via Steamwork zo veel mogelijk geld op te halen voor de Roparun, is het feit dat we gezond zijn en het kunnen. Hopelijk kunnen we het leven voor anderen op deze manier iets draaglijker maken, terwijl we zelf bezig zijn met iets dat we heel erg leuk vinden. Een betere combinatie kan ik me niet voorstellen. Dit is het achtste jaar dat ik mee mag met het team van Steamwork. Dit jaar ga ik voor de zevende keer mee als fietser. Dat gaat werkelijk nooit vervelen, zeker niet met dit fantastische team!

Ik heb er meer zin in dan ooit!

0
0
0
s2sdefault

Ik ben Robert Hoek en ik mag dit jaar weer mee op avontuur dit gaat mijn 3e keer worden  voorheen op de fiets en nu op de bus als chauffeur/navigator.

Op de vraag waarom doe je dan mee? Kan ik heel kort zijn… Het is een virus… Als je der mee ben besmet is het erg lastig om niet meer mee te gaan.

Ik heb verschillende pogingen gedaan, maar als dan het pinksterweekend er weer aan komt, wil je eigenlijk maar 1 ding en dat is er bij zijn en een top prestatie neerzetten voor dit fantastische goede doel.

Met behulp van het hele team wordt er dit ook jaar weer een schitterend mooi bedrag opgehaald voor de stichting Roparun.

Ik ben trots op al deze kanjers en erg blij dat ik hier weer bij mag zijn.

0
0
0
s2sdefault

Hoi, ik ben Robert Nederlof. 2017 word mijn vierde editie van de Roparun. Dit jaar vertrekken we vanuit Hamburg. Ik ga mee als fietser.
We zullen met ons team weer proberen een mooie bijdrage aan de roparun te leveren.
En zo een steentje bijdragen om het leven van mensen met kanker wat aangenamer te maken.

0
0
0
s2sdefault

Dit jaar is voor mij de 3de keer dat ik samen met mijn teamgenoten van Steamwork mee doe met de Roparun. De andere twee keer keer heb ik de Roparun beleefd als loper. Dat was voor mij zelf een lood zware inspanning, gezien het feit dat ik nog niet zo heel veel kilometers in de benen had, maar ik heb dit wel ervaren als een erg waardevolle ervaring.

Dit jaar zal ik wederom meegaan met de Roparun, maar dan als chauffeur van een van de campers. Op deze manier ga ik mijn teamgenoten ondersteunen waar nodig tijdens hun zware fiets dan wel hardloop tocht van Parijs naar Rotterdam.

Het is bijzonder om te zien dat er tijdens zo'n weekeind, zo verschrikkelijk veel mensen op of onderweg zijn om zo veel mogelijk geld op te halen voor anderen. Voor mensen die geen geen tijd meer hebben of gefronteerd worden met allerlei moelijke keuzes!

0
0
0
s2sdefault

Hoi, mijn naam is Serge. Ik ben getrouwd met Bianca en samen hebben wij twee mooie dochters, Judith en Naomi. Sinds 2015 doe ik met team Steamwork mee aan de Roparun, een estafetteloop waarbij ik me inspan voor een ander en niet voor mezelf. Als ik door mijn fysieke inzet andere mensen, die vreselijk ziek zijn, nog een beetje geluk kan geven, dan hoef ik niet lang na te denken om aan de Roparun mee te doen. Dus ga ik dit jaar weer mee als hardloper bij team Steamwork, een super gezellig team waar ik in 2015 met veel enthousiasme ben binnen gehaald. Ook mijn vrouw gaat mee in één van de teambusjes om de lopers tijdens de estafetterun te vervoeren. We gaan ons dit seizoen dus weer samen inzetten voor het team en voor de Roparun. Ik heb er zoals alle voorgaande jaren wederom ontzettend veel zin in want de Roparun geeft je een onvergetelijke kick, iedere keer weer. Niet alleen de tocht zelf met Pinksteren, maar ook het organiseren van alle evenementen om met het team zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel van de Roparun. Dit keer starten we als vanouds vanuit Parijs en ik kijk uit ontzettend uit naar wat we de komende Roparun weer gaan beleven!

0
0
0
s2sdefault

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan!

Voor mij staat Roparun als een huis. Het is een organisatie die opkomt voor mensen met kanker die veelal uitbehandeld zijn. Het is voor degene met kanker en diens directe omgeving een hele emotionele periode waarin men continu aan het zoeken is. Van strijd dan wel berusting en alles daar tussen in. Zaak is dat we hen steunen en ondersteunen waar we kunnen. Helaas komt iedereen daar mee in aanraking; kennen we mensen dan wel hebben we ze gekend en dan is het toch wel heel mooi dat er mede door de Roparun toch nog wensen kunnen worden vervuld waar we met een glimlach een dierbare warme herinnering aan overhouden.

Dit van dichtbij hebbende meegemaakt merk ik dat het juist zo goed is dat met dit Ropavirus nog veel meer andere mensen worden besmet.

We zijn zonder elkaar weinig waard. We hebben elkaar hard nodig ieder met zijn eigen talent.

Het is een echte  teamprestatie. Dit is juist zo kenmerkend voor de Roparun.

Ik ben blij dat ik er  mijn steentje aan bij kan dragen.

0
0
0
s2sdefault

Hallo, ik ben Yvonne van der Helm. Ik ben een trotse moeder van 3 kinderen én vrouw van Randolf Broer.
Een gezond leven leiden is mij met de paplepel ingegeven. Als kind gingen wij met het gezin in het weekend hardlopen bij een hardloopvereniging. Sinds 2013 ben ik als loper betrokken bij de Roparun en geniet ieder jaar weer van dit fantastische evenement. Ik voel mij iedere dag een geluksvogel omdat ik gezond ben. Het besef dat je gezondheid plotseling kan veranderen en je leven over hoop kan gooien, is het dubbel en dwars waard om voor je medemens iets te doen om het leven te verlichten als deze ondragelijk wordt.
Ik voel mij daarom zeer vereerd dat ik deel uit mag maken van Steamwork en zo mijn steentje bij kan dragen voor het goede doel. Ik hoop dat ons team het komende jaar weer een mooi bedrag kan opbrengen. Ik ga er voor, jij ook?

0
0
0
s2sdefault

Aanmelden Nieuwsbrief

De opbrengsten

€ 27027 2018
€ 38293 2019
€ 20293 2020
€ 12597 2021
  • € 50000
  • € 40000
  • € 30000
  • € 20000
  • € 10000
  • € 0