Zorg aan mensen met kanker

Hoi, ik ben Andre de Ruijter. Twee jaar geleden ben ik voor de eerste keer meegeweest met de Roparun, wat een hele mooie ervaring is geworden. Vorig jaar weer meegedaan, wederom uit Parijs, ook weer een schitterende run geweest. En dit jaar ga ik er ook weer voor, nu vanuit Hamburg wat weer een nieuwe uitdaging geeft. Mijn functie als camperchauffeur zal ook dit jaar weer zo zijn, wat mij prima bevalt. We gaan er met elkaar weer een mooie run van maken!

0
0
0
s2sdefault

Mijn naam is Annelies van Dorp en in 2018 loop ik voor de 4e keer mee. Ik ben de gelukkige moeder van 2 dochters en 2 zoons, advocaat en lid en secretaris van atletiekvereniging Gouda. Ook ben ik een fanatieke hardloper, zo heb ik dit jaar voor de 2e keer meegedaan aan de marathon van Rotterdam.

Hardlopen is heel goed te combineren met een goed doel. Daarom zet ik mij graag in voor de Roparun. Veel mensen worden geconfronteerd met kanker en ik gun hen van harte een zo optimaal mogelijk (na)zorg. Met het meedoen aan de Roparun en een bijdrage te leveren aan diverse acties, wil ik graag opnieuw mijn steentje hieraan bijdragen.

0
0
0
s2sdefault

Mijn naam is Arjan Holster, 56jaar en chauffeur in dit team

Als 2020 meeteld ga ik in 2021 beginnen aan mijn 12e Roparun.
Vanaf dag één, ergens in oktober 2005, was ik besmet (een beladen word in deze tijd) met het Roparun virus toen nog bij een ander team “StoutABCrunners”.
Daar heb ik 5 meegedaan als loper , iets wat ik daarna helaas moest stoppen maar gelukkig kon ik door als chauffeur nu inmiddels voor het 5e jaar bij het leuke team “Steamwork”.

Vele mooie acties hebben we al achter de rug waarin ik net als de run zelf veel plezier uit haal.
Mensen met die vreselijke ziekte helpen wat ik helaas ook van dichtbij heb meegemaakt helpen is een fantastisch doel.
Iets wat ik hoop nog jaren vol te houden samen met mijn geweldige teamgenoten.

0
0
0
s2sdefault

Hoi, mijn naam is Bianca. Ik ben getrouwd met Serge en ik ben de trotse moeder van twee mooie dochters, Judith en Naomi. Het is voor mij een kwestie van gevoel in combinatie met het enthousiasme van team Steamwork, waardoor ik de keuze heb gemaakt om me in te zetten voor dit goede doel, de Roparun. De stichting Roparun zet zich in voor zorg aan mensen bij wie de diagnose kanker is vastgesteld. Ik hoop dat wij als team Steamwork ook dit jaar weer veel geld bij elkaar gaan verzamelen door de vele sponsorevenementen en acties die we als team organiseren. Ik lever hier graag mijn steentje aan bij. Organiseren en regelen is mijn dagelijkse werk en ik vind het fijn om het mensen naar de zin te maken. Het moet dus ook dit jaar weer goed komen met mijn inspanningen bij team Steamwork en voor de Roparun!

0
0
0
s2sdefault

Mijn naam is Corina Nederlof en ik ben een van de ‘kokkies’ van ons team, waar ook -afwisselend- mijn broers Dick en Robert en mijn zus Diana deel van uitmaken. Om dit samen met hen te doen, geeft nog een extra bijzonder gevoel. Het is onmogelijk te vertellen wat meedoen aan de Roparun met je doet. Vanaf vrijdagmorgen (inpakken campers) tot aan maandagavond (uitpakken campers) zit je op elkaars lip, wordt er samen gejuicht, gehuild, gezoend, gekroeld [lekker hoor al die zwetende lijven 😉] en smelt je samen tot 1 team met 1 missie … de finish halen met een zo’n groot mogelijk sponsorbedrag op zak.

Dit is mijn vijfde jaar als teamlid van Steamwork, waarvan ik helaas slechts 2x het geluk had om ook daadwerkelijk de Roparun mee te maken. Ik heb mijn hoop dan ook op de editie van 2021 gevestigd. Door alle coronaperikelen is het nog maar de vraag hoe deze editie eruit gaat zien. Er wordt achter de schermen heel hard gewerkt om te zorgen dat er een editie komt.

Het camperteam bestaat uit een chauffeur, 2 fyio's en een 'kokkie'. Als de lopers en fietsers worden afgewisseld, zorgen wij dat ze een maaltijd en een massage krijgen, waarna ze naar de andere camper gaan waar even kunnen slapen.  Als zij vertrekken, hebben wij tijd om anderhalf uur te slapen, de camper in te pakken en naar de volgende stop te rijden om de camper slaapklaar te maken voor het volgende team. Die duiken bij aankomst snel in bed en met een beetje geluk kunnen ze 2 uur slapen voordat wij ze weer wekken. Koffie of thee en iets eetbaars erbij, voorraad voor onderweg weer aangevuld waarna we ze onder luid gejuich uitzwaaien en het aankomende team vol enthousiasme begroeten. Bijzonder om te merken dat je op adrenaline heel lang door kunt zonder al te veel slaap (zo'n 7 uur van de 62) ... totdat je thuis bent en niet eens meer kunt eten.

Vanaf minuut 1 wist ik dat 2017 de eerste, maar zeker niet de laatste keer zou zijn. Wat mooi dat we dit met elkaar kunnen doen met als doel zoveel mogelijk geld bij elkaar te halen om 'leven aan de dagen toe te voegen' van mensen met kanker'. Op diverse manieren proberen we zo veel mogelijk geld bij elkaar te halen om die spaarpot voor de Roparun te vullen. Ik wil dan ook iedereen die een bijdrage heeft geleverd bedanken. Want zonder donateurs/sponsors zijn we nergens. Mogen wij ook in deze moeilijke tijd op jouw steun rekenen..

0
0
0
s2sdefault

Ik ben Hans Emmen, Teamcaptain & Loper van het eerste uur van Team 293 Steamwork. Getrouwd met Marja en heb drie fantastische kinderen: Yannick, Brian en Rifka.
Dit wordt jaar van het voltooien van het 1e lustrum. Inmiddels mijn 10e jaar dat we starten In de afgelopen 9 edities hebben we al bijna een € 300.000 mogen ophalen voor de Stichting Roparun.

Naast het ophalen van geld, heeft het team ook een bijdrage mogen leveren in het tot stand komen van de Hospices in Oudewater https://hospiceoudewater.nl/ (€ 100.000) en Papendrecht https://hospicedecirkel.nl/ (€ 180.000).
Ook dit jaar gaan we, ondanks Covid-19 weer een aantal acties doen, Theaterdinershow en theatershow met Rob en Emiel, Chocoladeletter verkoop, Sponsorlopen (in het voorjaar van 2021), een Yoga-marathon, lotenverkoop en natuurlijk onze kilometeractie. En daarnaast hopen we nog een paar acties te houden als het COVID-19 technisch mogelijk is.

Waarom meedoen?
Naast de sportieve uitdaging geldt natuurlijk het cliché “iedereen kent wel iemand met”. Gelukkig voor mij nog niet in mijn directe omgeving. Maar binnen het team zijn er al teveel familieleden en vrienden die wel te maken hebben gekregen met deze ziekte.

Ik ben trots om wederom deel te mogen uitmaken van dit team en dankbaar voor de steun vanuit het thuisfront, want zonder die steun zou het zeker niet mogelijk zijn om dit te mogen doen.

0
0
0
s2sdefault

Een Roparunner ben je niet voor even, maar eigenlijk voor je leven.

Daarom zal ik in 2021 voor het achtste jaar als fietser deelnemen aan de 30e editie van de Roparun. Voor ons als team de 10 editie met een bijzondere aanloop in een jaar waarin Corona ons leven bepaald. Maar ook in deze tijd moeten we ons 200% blijven inzetten voor de goede doelen als een Roparun!
Dit doe je in een gezin niet alleen en ben dan ook dankbaar dat mijn vrouw en twee kinderen mij hier in ondersteunen. Een Roparun doe je samen!
In een jaar waarin niets klopt, klopt mijn hart voor de Roparun.

0
0
0
s2sdefault

Mijn naam is Jacob de Mik, ik ben inmiddels 39 jaar oud en woon in Hardinxveld-Giessendam.

Sinds 2000 ben ik werkzaam bij Luxaflex Nederland, nog immer met veel plezier. Sinds september 2008 ben ik getrouwd met Patricia en ben gezegend met een drietal prachtige kinderen, mijn dochters Hannah (8) en Rosa (5) en mijn zoontje Timme (2).

Naast mijn gezin en het kijken/volgen van voetbal is hardlopen een passie van me.

Toen de gelegenheid zich voordeed om opnieuw deel te nemen aan een geweldig initiatief als de Roparun (vorig jaar was ik loper in Team Luxaflex 215)heb ik na enige twijfel deze kans met twee handen aangegrepen en hoop mijn steentje bij te kunnen dragen aan deze sportieve strijd tegen een verschrikkelijke ziekte.

0
0
0
s2sdefault
Ik ben Jolanda Ehlert, moeder van 2 prachtige dochters. Ik doe dit jaar voor de 5de keer mee met de Roparun, de derde keer met dit team. Mijn taak is om 48 uur non stop de lopers en fietsers te begeleiden als fysiotherapeut. Meedoen met de Roparun is iedere keer weer een prachtige ervaring. Ik heb er dan ook enorm veel zin in om weer met dit super gezellige en gemotiveerde team in Parijs te starten. 
 
In mijn dagelijkse leven werk ik als oncologie fysiotherapeut. Ook tijdens mijn werk probeer ik leven toe te voegen aan dagen. En dat is precies het motto van de Roparun. 
0
0
0
s2sdefault

Hi, mijn naam is Joy Stam, ik woon in Hardinxveld-Giessendam. Ik ben werkzaam als oefentherapeut Cesar en leefstijlcoach.

Ik zal bijdragen aan de medische verzorging binnen team 293 Steamwork. Ik vind het super tof om hier aan deel te mogen nemen en kijk er enorm naar uit om met dit team een mooi bedrag bij elkaar te halen voor die rot ziekte waar we eigenlijk allemaal mee te maken hebben.

0
0
0
s2sdefault

Hallo, ik ben Manfred Talle, getrouwd met Jolanda en samen hebben we drie kinderen.Dit jaar wordt mijn derde Roparun en mijn tweede keer vanuit Parijs. Zeker na mijn eerste Roparun vanuit Hamburg ben ik alleen nog maar enthousiaster geworden om mij in te zetten voor het team Steamwork en hiermee voor de Roparun. Als chauffeur hou ik me actief bezig met de voorbereiding en planning van de Route. Daarnaast organiseer ik verschillende activiteiten om de Roparun pot te vullen. De samenwerking en betrokkenheid van het gehele team motiveert en stimuleert enorm. Het geeft een goed gevoel als je iets extra kan betekenen voor de samenleving en in dit geval voor mensen die getroffen zijn door Kanker. Zeker als je ziet welke impact deze ziekte heeft op de patient, als mede ook op de omgeving van deze mensen. 

0
0
0
s2sdefault

Ik ben Marjon van de Wetering. Ik ben de trotse moeder van een dochter (Feline) en een zoon (Xander). Na zeven jaar als behandelend ergotherapeut gewerkt te hebben ben ik nu werkzaam als Wmo-consulente bij de gemeente Drechtsteden. Bijna drie jaar geleden is mijn vader helaas overleden aan de gevolgen van alvleesklierkanker. Ik heb dus van heel dichtbij ervaren wat deze akelige ziekte doet met degene die het doormaakt en met zijn/ haar omgeving. Ik vind het heel belangrijk dat we de strijd tegen deze ziekte nooit opgeven en wil daar graag mijn steentje aan bijdragen. Ik kijk er naar uit om dit team te gaan ondersteunen.

0
0
0
s2sdefault

Mis dit niet

BoxingYoga

Aanmelden Nieuwsbrief

De opbrengsten

€ 27027 2018
€ 38293 2019
€ 20293 2020
€ 12892 2021
  • € 50000
  • € 40000
  • € 30000
  • € 20000
  • € 10000
  • € 0