Zorg aan mensen met kanker

Team Steamwork is op vele manieren actief om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Roparun. Dit doen we door het organiseren van sponsoracties die onder het menu Agenda zijn terug te vinden. Daarnaast vind u hieronder allerlei mogelijkheden om ons direct te steunen.

 

Koop een Roparun lot

€ 2,50

Koop een lot en steun hiermee team Steamwork en de Roparun. De totale opbrengst komt ten goede aan projecten ter ondersteuning van mensen met Kanker.

Maak kans op totaal 660 prijzen waaronder:

  • 2 x Volkswagen T-Roc Style 1.0 TSI
  • Diverse vakantiereizen t.w.v. €5000,- tot €2.500,-
  • Vakantiecheques t.w.v. € 1000,-

Button Direct Bestellen 2

RoparunLot 2018

Sponsor kilometer(s)

€ 10,00

Je kunt onze kilometers van de Roparun route sponsoren. Dit jaar starten we vanuit Bremen. De totale route bedraagt 560 kilometer. We willen de route in delen van 1 kilometer verkopen. Voor iedere kilometer betaal je €10,- euro, waarmee je direct een bijdrage levert aan de Roparun en hiermee aan de zorg aan mensen met kanker. 

Button Direct Bestellen 2 

Sponsor KM

Doe een donatie

€.,..

Naast alle mogelijkheden die hier worden geboden om ons team te steunen is het ook mogelijk om gewoon een donatie te doen. Wij zijn blij met alle bedragen die gestort worden en u steunt direct de zorg aan mensen met kanker.

Button Direct Bestellen 2

Donatie

Steamy Spaarpot

€5,00

De Steamy Spaarpot is een leuk kado om te geven of te krijgen. Daarnaast kunt u hem natuurlijk ook gebruiken in uw winkel of bedrijf en hiermee geld in inzamelen voor de Roparun.

Button Direct Bestellen 2

Steamy

Donatie via de Roparun

€.,..

Het is ook mogelijk om een donatie te doen via de Roparun. Door de button "Direct Bestellen" te klikken wordt u doorgestuurd naar de donatiepagina van de Roparun. Kies in dit formulier voor team 293-Steamwork. Op deze manier telt uw donatie mee in ons eindbedrag.

Button Direct Bestellen 2

logo roparun

Een ANBI donatie

€.,..

Wilt u een donatie doen en hierbij profiteren van een fiscaal vriendelijke behandeling dan kan dat. Steamwork heeft een ANBI status en kan u op verzoek een factuur toesturen voor uw bijdrage.

ANBI: Algemeen Nut Beogende Instelling. Een ANBI is een kerkelijke, levensbeschouwelijke, charitatieve, culturele of wetenschappelijke instelling, of een instelling die op een andere manier bijdraagt aan het algemeen nut. Ook Stichting Steamwork heeft de ANBI status. Hierdoor zijn giften aftrekbaar van de belasting. Zie voor informatie www.belastingdienst.nl/giften

Button Direct Bestellen 2

ANBI Logo

Sponsorkliks

€.,..

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan ons team, zonder dat het u een cent extra kost!

Reserveer een restaurant of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd. Via de categorieën in het menu kunt u tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia en Zalando bestellen. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert uw sponsordoel hier direct van!

Button Direct Bestellen 2

Sponsorkliks

Doneren via SMS

€3,00

 Steun Roparun en doneer €3,- met je mobiel!

SMS ROPARUN293 naar 4333!

Geld geven via een sms is een handige en veilige manier van doneren. Mobiele operators ondersteunen doelen met een CBF-keurmerk en maken het mogelijk dat jouw sms-donatie maximaal ten goede komt aan stichting Roparun.

Button Direct Bestellen 2

SMS Donatie

 

 

0
0
0
s2sdefault

DONEER met je mobiel!

sms ROPARUN293 naar 4333
Steun Roparun en doneer €3,- met je mobiel!

De opbrengsten

€ 27027 2018
€ 38293 2019
€ 20293 2020
€ 5129 2021
  • € 50000
  • € 40000
  • € 30000
  • € 20000
  • € 10000
  • € 0

Sponsorkliks