Zorg aan mensen met kanker

Team Steamwork is op vele manieren actief om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Roparun. Dit doen we door het organiseren van sponsoracties die onder het menu Agenda zijn terug te vinden. Daarnaast vind u hieronder allerlei mogelijkheden om ons direct te steunen.

 

Koop een Roparun lot

€ 2,50

Koop een lot en steun hiermee team Steamwork en de Roparun. De totale opbrengst komt ten goede aan projecten ter ondersteuning van mensen met Kanker.

Maak kans op totaal 660 prijzen waaronder:

  • 2 x Volkswagen T-Roc Style 1.0 TSI
  • Diverse vakantiereizen t.w.v. €5000,- tot €2.500,-
  • Vakantiecheques t.w.v. € 1000,-

Button Direct Bestellen 2

RoparunLot 2018

Sponsor kilometer(s)

€ 10,00

Je kunt onze kilometers van de Roparun route sponsoren. Dit jaar doen we, als gevolg van het corona virus, een rondje Limburg. De totale route bedraagt 304 kilometer. We willen de route in delen van 1 kilometer verkopen. Voor iedere kilometer betaal je €10,- euro, waarmee je direct een bijdrage levert aan de Roparun en hiermee aan de zorg aan mensen met kanker. 

Button Direct Bestellen 2 

Sponsor KM

Doe een donatie

€.,..

Naast alle mogelijkheden die hier worden geboden om ons team te steunen is het ook mogelijk om gewoon een donatie te doen. Wij zijn blij met alle bedragen die gestort worden en u steunt direct de zorg aan mensen met kanker.

Button Direct Bestellen 2

Donatie

Mondkapje

€5,00

Koop nu een mondkapjes en steun hierbij direct het goede doel.

De mondkapjes zijn gemaakt van katoen en kunnen gewassen worden. Het gaat hierbij niet om medische mondkapjes. 

De netto opbrengst van de verkoop komt volledig ten goede aan de Stichting Roparun

Button Direct Bestellen 2

SMS Donatie

Roparun Puzzel

 

Deze gelimiteerde puzzel bevat 1000 stukjes en is exclusief ontworpen en geproduceerd voor Team 293 Steamwork. Beleef de finish van de Roparun op de Coolsingel nu bij u thuis met het hele gezin

De netto opbrengst van de verkoop komt volledig ten goede aan de Stichting Roparun

Button Direct Bestellen 2

Roparun Puzzel

Steamy Spaarpot

€5,00

De Steamy Spaarpot is een leuk kado om te geven of te krijgen. Daarnaast kunt u hem natuurlijk ook gebruiken in uw winkel of bedrijf en hiermee geld in inzamelen voor de Roparun.

Button Direct Bestellen 2

Steamy

Donatie via de Roparun

€.,..

Het is ook mogelijk om een donatie te doen via de Roparun. Door de button "Direct Bestellen" te klikken wordt u doorgestuurd naar de donatiepagina van de Roparun. Kies in dit formulier voor team 293-Steamwork. Op deze manier telt uw donatie mee in ons eindbedrag.

Button Direct Bestellen 2

logo roparun

Een ANBI donatie

€.,..

Wilt u een donatie doen en hierbij profiteren van een fiscaal vriendelijke behandeling dan kan dat. Steamwork heeft een ANBI status en kan u op verzoek een factuur toesturen voor uw bijdrage.

ANBI: Algemeen Nut Beogende Instelling. Een ANBI is een kerkelijke, levensbeschouwelijke, charitatieve, culturele of wetenschappelijke instelling, of een instelling die op een andere manier bijdraagt aan het algemeen nut. Ook Stichting Steamwork heeft de ANBI status. Hierdoor zijn giften aftrekbaar van de belasting. Zie voor informatie www.belastingdienst.nl/giften

Button Direct Bestellen 2

ANBI Logo

Sponsorkliks

€.,..

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan ons team, zonder dat het u een cent extra kost!

Reserveer een restaurant of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd. Via de categorieën in het menu kunt u tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia en Zalando bestellen. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert uw sponsordoel hier direct van!

Button Direct Bestellen 2

Sponsorkliks

 

 

0
0
0
s2sdefault

Mis dit niet

BoxingYoga

Aanmelden Nieuwsbrief

De opbrengsten

€ 27027 2018
€ 38293 2019
€ 20293 2020
€ 12892 2021
  • € 50000
  • € 40000
  • € 30000
  • € 20000
  • € 10000
  • € 0

Sponsorkliks