Kledingsponsors

Kledingsponsors

Onze fantastische kledinglijn is mogelijk gemaakt door onderstaande sponsors. De kleding wordt gebruitk tijdens al onze activiteiten. 

Image

BosBoon Expertise is een objectief en onafhankelijk expertisebureau op het gebied van Transport Goederen, Scheepsvaart en Techniek,  Personenschade, Monitoring Bouw en Infra, Brand, Aansprakelijkheid en Technische varia, Sales en Recovery, Regres en Schadebehandeling. Ons werkgebied is zowel nationaal als internationaal.

Image

De bouw is altijd in beweging. Technische ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Daarom leert Bouwmensen Zuid-Holland Zuid over de nieuwste digitale hulpmiddelen en combineren we oude materialen met nieuwe bouwstoffen. Bij Bouwmensen Zuid-Holland Zuid ben je daarom ook op je plek als je al een baan in de bouw hebt: wij organiseren praktijkscholing voor leermeesters en cursussen voor vakvolwassenen.

Image

CAB holland na meer dan 41 jaar completer dan ooit. De activiteiten worden naar de toekomst toe afgestemd. Cloud, HIP Telefonie, Managed Services, Backup Online en uitwijk van data of werkplek. De reguliere activiteiten blijven gehandhaafd, zoals verkoop, onderhoud en diensten (detachering, garantie en “call to fix” reparaties, contracten 7x24).

Wij hebben in ons pand een eigen private datacenter.

De nieuwste activiteit is gericht op nog betere beschikbaarheid door het faciliteren van een tweede Datacenter, dat gekoppeld wordt door twee Darkfiberlijnen die onafhankelijk van elkaar gelegd zijn.

Wij kunnen het niet genoeg benadrukken, wij zijn "Hart voor uw ICT".

Image

Ben jij op zoek naar een sport die jou écht uitdaagt? Ben je klaar met je standaard rondje door de sportschool of je iedere keer weer naar dat suffe sportklasje slepen? En wil jij eindelijk sterker, sneller én fitter dan ooit worden?

Bij CrossFit Gouda sport je onder de professionele begeleiding van onze ervaren coaches. Iedere dag is er een nieuwe workout die jou keer op keer uitdaagt om het beste uit jezelf te halen. Dit alles komt samen in onze gezellige, open community van gelijkgestemde sporters. Starten met CrossFit is één van de beste keuzes die je kunt maken voor je fysieke en mentale gezondheid. Weten of we de waarheid vertellen? Kom het zelf ervaren

Image

U kunt bij ons terecht voor het onderhoud en de plaatsing van cv-ketels, centrale verwarming, vloerverwarming, mechanische ventilatie en dak en zinkwerk. Het installeren van complete badkamers, toiletten en complete verbouwingen zijn de grotere klussen waar u ons voor in kunt schakelen.

Image

Havé-Digitap is sinds 1977 uw technisch adviserende partner op het gebied van test- en meetinstrumenten, deurtelefonie en LED (nood)verlichting. Wij leveren als elektrotechnische groothandel gevestigd in Zuid-Holland een breed scala aan oplossingen met innovatieve producten

Persoonlijk contact en gedegen advies zijn de kernwaarden van Havé-Digitap. U krijgt direct een deskundige medewerker aan de telefoon of bij u op bezoek voor een advies op maat. Door onze ruime voorraad heeft u het product dat u nodig heeft, snel in huis. Online kunt u altijd terecht in onze uitgebreide webshop met veel achtergrondinformatie en actuele ontwikkelingen.

Image

Johntoy is al meer dan 40 jaar een gerenommeerde importeur van kwaliteitsspeelgoed met een eigen vestiging in Hong Kong.

Onze producten verkopen wij inmiddels in meer dan 35 landen door Europa en worden geleverd vanuit ons centrale magazijn in Waddinxveen. Onze klanten zijn o.a. speelgoedketens, groothandels, speelgoedwinkels, supermarkten, bouwmarkten en tuincentra.

Image

U weet als geen ander hoe afhankelijk we tegenwoordig zijn van goede elektrotechnische installaties – in bedrijven én in particuliere woningen. Downtime kost geld en brengt de veiligheid in gevaar. Daarom kiest u voor een gecertificeerd installatiebedrijf dat zich heeft bewezen en waar u op kunt rekenen voor gedegen onderhoud en snelle reparaties. Koster Elektrotechniek is sinds 1992 actief in woningbouw, utiliteitsbouw en industrie.

Image

Zoekt u een vakkundig metselbedrijf voor de uitbesteding van een of meerdere werkzaamheden? Van Milligen Metselwerken is niet alleen een bekwaam, maar ook zeer gedreven metselbedrijf!

U kunt bij ons terecht voor werkzaamheden op het gebied van metselwerk, lijmwerk, voegwerk en steigerbouw. Wij verzorgen voor u graag het complete metselpakket. Zoekt u een specialist voor slechts een gedeelte van deze werkzaamheden, ook dan zijn wij u graag van dienst.

Image

MSA-Service is a electro technical automation company. Our field of expertise is measuring, control and automation in which we can provide both hardware and software solutions. Many (inter)national companies are part of our customer base. We work at the on- and off-shore for automation projects and instrumentation. Our activities cover the complete process of advising, design, execution, commissioning, service and maintenance of both electro technical and automation processes. On request MSA-Service can provide world wide support.

Image

Aangesloten bij de BOVAG. Een onafhankelijk autobedrijf zonder directe band met automerken of autofabrikanten. Dat zijn 2 belangrijke kenmerken van Autobedrijf Nederlof in Hardinxveld-Giessendam. Al sinds 1978 bieden we betrouwbaarheid. En we staan altijd garant voor onze diensten en producten. 

Wij repareren en onderhouden alle merken en typen auto’s. Daarbij maken we gebruik van moderne diagnose-apparatuur. Bij ons bent u verzekerd van een objectief advies en een scherpe prijs.

Autobedrijf Nederlof is lid van de Bovag en aangesloten bij Autocrew.