Teamleden

Teamleden

Image

Steamy

Supporter

Ik ben Steamy. De steun en toeverlaat voor het team Steamwork. Bij activiteiten van het team ben ik actief om de sfeer te verhogen en te ondersteunen.

Door mijn enthousiasme probeer ik de een ieder extra te motiveren om zich in te zetten voor het goede doel.

Image

Andre de Ruijter

Chauffeur

Hoi, ik ben Andre de Ruijter. Twee jaar geleden ben ik voor de eerste keer meegeweest met de Roparun, wat een hele mooie ervaring is geworden. Vorig jaar weer meegedaan, wederom uit Parijs, ook weer een schitterende run geweest. En dit jaar ga ik er ook weer voor, nu vanuit Hamburg wat weer een nieuwe uitdaging geeft. Mijn functie als camperchauffeur zal ook dit jaar weer zo zijn, wat mij prima bevalt. We gaan er met elkaar weer een mooie run van maken.
Image

Bianca van Vugt

Chauffeur

Hoi, mijn naam is Bianca. Ik ben getrouwd met Serge en ik ben de trotse moeder van twee mooie dochters, Judith en Naomi. Het is voor mij een kwestie van gevoel in combinatie met het enthousiasme van team Steamwork, waardoor ik de keuze heb gemaakt om me in te zetten voor dit goede doel, de Roparun. De stichting Roparun zet zich in voor zorg aan mensen bij wie de diagnose kanker is vastgesteld. Ik hoop dat wij als team Steamwork ook dit jaar weer veel geld bij elkaar gaan verzamelen door de vele sponsorevenementen en acties die we als team organiseren. Ik lever hier graag mijn steentje aan bij. Organiseren en regelen is mijn dagelijkse werk en ik vind het fijn om het mensen naar de zin te maken. Het moet dus ook dit jaar weer goed komen met mijn inspanningen bij team Steamwork en voor de Roparun!

Image

Bas van 't Veer

Loper

Mijn naam is Bas van ‘t Veer, ik ben 51 jaar en woon samen met Corina en onze 4 kinderen in Giessenburg. Samen met een aantal vrienden loop ik wekelijks met veel plezier. Ik ben enthousiast geraakt door de verhalen die ik gehoord heb over de Roparun. Ik kijk enorm uit naar deze mooie sportieve uitdaging en hoop zo mijn steentje bij te dragen voor dit fantastische doel.
Image

Serge van Vugt

Loper

Hoi, mijn naam is Serge. Ik ben getrouwd met Bianca en samen hebben wij twee mooie dochters, Judith en Naomi. Al sinds 2015 doe ik met team Steamwork mee aan de Roparun. Een estafetteloop waarbij ik me met veel plezier inspan voor een ander en niet zozeer voor mezelf. Als ik door mijn fysieke inzet andere mensen, die vreselijk ziek zijn, nog een beetje geluk kan geven, dan hoef ik niet lang na te denken om aan de Roparun mee te doen. Dit jaar ga ik mee als bestuurder op één van de campers van team Steamwork, een super gezellig team waarmee ik al lange tijd met veel plezier de Roparun beleef, inmiddels in verschillende rollen, te weten hardloper, fietser en camperbestuurder.

Ook mijn vrouw en dochter Judith gaan mee, respectievelijk als bestuurder op één van de teambusjes en als één van de hardlopers tijdens de estafetterun door Nederland. We gaan ons dus wederom met een flinke afvaardiging samen inzetten voor het team en voor de Roparun. Ik heb er zoals alle voorgaande jaren wederom ontzettend veel zin in want de Roparun geeft je een onvergetelijke kick, iedere keer weer. Niet alleen de tocht zelf met Pinksteren, maar ook het organiseren van alle evenementen waar we als team goed in zijn. Allemaal met de drive om zoveel mogelijk geld op te halen voor de goede doelen die door de Roparun worden ondersteund. Dit keer starten we weer vanaf vliegveld Twenthe en ik kijk wederom ontzettend uit naar wat we de komende Roparun allemaal gaan zien en beleven!

Image

Manfred Talle

Chauffeur

Hallo, ik ben Manfred Talle, getrouwd met Jolanda en samen hebben we drie kinderen. Al meerdere jaren ben ik actief binnen het team Steamwork. Na iedere Roparun, en zeker na mijn eerste Roparun vanuit Hamburg, ben ik alleen nog maar enthousiaster geworden om mij in te zetten voor het team Steamwork en hiermee voor de Roparun.

Als chauffeur hou ik me actief bezig met de voorbereiding en planning van de Route. Daarnaast organiseer ik verschillende activiteiten om de Roparun pot te vullen. De samenwerking en betrokkenheid van het gehele team motiveert en stimuleert enorm. Het geeft een goed gevoel als je iets extra kan betekenen voor de samenleving en in dit geval voor mensen die getroffen zijn door Kanker. Zeker als je ziet welke impact deze ziekte heeft op de patient, als mede ook op de omgeving van deze mensen. 

Image

Jacob de Mik

Loper

Mijn naam is Jacob de Mik, ik ben inmiddels 43 jaar oud en woon in Hardinxveld-Giessendam.

Sinds 2000 ben ik werkzaam bij Luxaflex Nederland, nog immer met veel plezier. Sinds september 2008 ben ik getrouwd met Patricia en ben gezegend met een drietal prachtige kinderen, mijn dochters Hannah (12) en Rosa (10) en mijn zoontje Timme (7).

Naast mijn gezin en het kijken/volgen van voetbal is hardlopen een passie van me.

Toen de gelegenheid zich voordeed om opnieuw deel te nemen aan een geweldig initiatief als de Roparun (Ik ben loper geweest bij Team Luxaflex 215 in 2018 en sinds 2019 bij Steamwork) heb ik zonder twijfel deze kans met twee handen aangegrepen en hoop mijn steentje bij te kunnen dragen aan deze sportieve strijd tegen een verschrikkelijke ziekte.

Image

Andre Kraaijeveld

Loper

Hoi, ik ben Andre Kraaijeveld 47 jaar oud, getrouwd met Miranda en trotse vader van 2 sportieve kinderen.
De laatste 2 jaar hebben ook wij van dichtbij meegemaakt hoe het is om de diagnose kanker te krijgen, en wat het doet met je gezin en alle mensen in je omgeving.
Wat hebben we gelukkig veel steun gehad.

Ik ben zelf fanatieke hardloper in mijn vrije tijd, dus toen de vraag kwam van een teamlid van Steamwork 293 om er eens over na te denken een keer deel te nemen aan de Roparun of dat ook wat voor mijn zal kunnen zijn.

Ik vind het mooi om hier aan deel te nemen dit jaar voor de 1 ste keer als loper.
Samen met het Team Steamwork 293 hopen we ook dit jaar weer zoveel mogelijk geld in te zamelen, ook door verschillende acties die er door het hele jaar zijn voor mensen met verschrikkelijke ziekte

Image

Willem Overbeek

Loper / Fysio

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan!
Na 2022 toch weer een. Vorig jaar was het pittig als fysio loper, maar de sfeer in dit team sleep je er door heen. Het lopen ging eigenlijk best lekker dus dit jaar wil ik weer als loper de nodige kilometers afleggen

Voor mij staat Roparun als een huis. Het is een organisatie die opkomt voor mensen met kanker die in een hele moeilijke periode zitten. Het is voor hem/ haar en diens directe omgeving een hele emotionele periode waarin men continu aan het zoeken is. Van strijd dan wel berusting en alles daar tussen in. Zaak is dat we hen steunen en ondersteunen daar waar we kunnen. Helaas komt iedereen met de ziekte kanker mee in aanraking; kennen we mensen dan wel hebben we ze gekend.

Het is dan toch wel heel mooi dat er mede door de Roparun toch nog wensen kunnen worden vervuld waar we met een glimlach een dierbare warme herinnering aan over houden.
Dit van dichtbij hebbende meegemaakt merk ik dat het juist zo goed is dat dit Roparunvirus nog veel meer andere mensen hierdoor worden besmet.

We zijn zonder elkaar weinig waard zijn. Het met elkaar doen ofwel een teamprestatie leveren is juist zo kenmerkend voor de Roparun en daarom wil ik graag mijn steentje er opnieuw aan bijdragen.

Dit jaar dus weer als loper

Het wordt vast net als vorig jaar weer een spektakel.
Gelukkig dat dit weer mogelijk is. Mijn 13e!!

Image

Hans Emmen

Teamcaptain / Loper

Ik ben Hans Emmen, Teamcaptain & Loper van het eerste uur van Team 293 Steamwork. Getrouwd met Marja en heb drie fantastische kinderen: Yannick, Brian en Rifka.
Dit wordt jaar van het voltooien van het 1e lustrum. Inmiddels mijn 11e jaar dat we starten In de afgelopen 10 edities hebben we al ruim € 340.000 mogen ophalen voor de Stichting Roparun.

Naast het ophalen van geld, heeft het team ook een bijdrage mogen leveren in het tot stand komen van de Hospices in Oudewater (€ 100.000) en Hospiche in Papendrecht (€ 180.000).
Ook dit jaar gaan we, ondanks Covid-19 weer een aantal acties doen, theatershow met Rob en Emiel, Chocoladeletter verkoop, Sponsorlopen (in het voorjaar van 2022), een Yoga-marathon, Powerevent, lotenverkoop en natuurlijk onze kilometeractie. En daarnaast hopen we nog een paar acties te houden als het COVID-19 technisch mogelijk is.

Waarom meedoen?
Naast de sportieve uitdaging geldt natuurlijk het cliché “iedereen kent wel iemand met”. Gelukkig voor mij nog niet in mijn directe omgeving. Maar binnen het team zijn er al teveel familieleden en vrienden die wel te maken hebben gekregen met deze ziekte.

Ik ben trots om wederom deel te mogen uitmaken van dit team en dankbaar voor de steun vanuit het thuisfront, want zonder die steun zou het zeker niet mogelijk zijn om dit te mogen doen.
Image

Saskia van den Haak

Fysio

Hi! Ik ben Saskia van den Haak, getrouwd met Arjan en samen zijn we trotse ouders van Sem en Dion.

Werkzaam bij Van Dijk Verzekeringen en een aantal uren per week bij Massagepraktijk Bonflex in Sliedrecht.

Marco Muilwijk heeft me benaderd of ik meewilde als masseur. Na een leuk gesprek met Marco en Arie en hun overweldigende enthousiasme kon ik alleen maar ja zeggen! Dit jaar ga ik voor het eerst het Roparun avontuur meebeleven!

Een uitdaging! Maar samen met een team leuke mensen en voor een prachtig doel gaat dit lukken!

Van dichtbij heb ik meegemaakt hoe vernietigend deze ziekte kan zijn. Dus draag ik graag mijn steentje bij om geld in te zamelen voor dit mooie doel

Image

Esther Streur

Verzorging

Het hart. Samen wat kunnen betekenen voor een kwetsbare doelgroep

Image

Judith van Vugt

Loper

Hoi hoi, ik ben Judith, dochter van Bianca en Serge. Ook dit jaar zet ik me in voor stichting Roparun. Naast de uitdaging om mee te lopen vind ik het supermooi doel. “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.” Ik vind het niet meer dan logisch om mij hier voor de volle 100% in te zetten. Ik heb er weer super veel zin in en we gaan er zeker wat moois van maken.
Image

Robert Nederlof

Fietser

Ik ben Robert Nederlof , woon in Hardinxveld-Giessendam en getrouwd en 1 dochter

Ik ga dit jaar voor de zevende keer mee als fietser en hoop zo mijn steentje te kunnen bijdragen aan dit enthousiaste team. 

Image

Joy Stam

Fysio

Hi, mijn naam is Joy Stam, ik woon in Hardinxveld-Giessendam. Ik ben werkzaam als oefentherapeut Cesar en leefstijlcoach.

Ik zal bijdragen aan de medische verzorging binnen team 293 Steamwork. Ik vind het super tof om hier aan deel te mogen nemen en kijk er enorm naar uit om met dit team een mooi bedrag bij elkaar te halen voor die rot ziekte waar we eigenlijk allemaal mee te maken hebben.

Image

Jaap de Jager

Fietser

Hoi allemaal, mijn naam is Jaap de Jager en getrouwd met Annelies. Samen zijn wij trotste ouders van Aniek en Jasper. Dit jaar zal mij 10e Roparun zijn en wat mij betreft nog lang niet de laatste!
 
Mijn 10e editie en ook dit jaar weer als fietser het “rondje Nederland”. Afgelopen jaar in “het rondje Nederland” de zuidelijk route gedaan en dit jaar de noordelijke route.
Roparun blijft altijd iets speciaals waar we het hele jaar naartoe leven. Naartoe leven, omdat we het hele jaar mooi acties houden om ieder jaar weer een fantastisch bedrag te kunnen doneren.
Ook is het ieder jaar weer fantastisch om te zien dat het hele team werkt voor dat ene doel:

”LEVEN TOEVOEGEN AAN DE DAGEN, WAAR VAAK GEEN DAGEN MEER KUNNEN WORDEN TOEGEVOEGD AAN HET LEVEN”
Image

Mark Kooiman

Fietser

Mijn naam is Mark Kooiman en ik ben woonachtig in Hardinxveld-Giessendam.  Getrouwd met Heidi en trotse vader van Hannah,  Maartje en Siem.  Omdat mijn eigen Roparunteam 144 een jaartje thuis blijft was ik blij dat Marco Muilwijk me vroeg om dit jaar met het enthousiast team Steamwork mee te gaan. Ik ga mee als fietser en ga proberen mijn bijdrage te leveren om met Pinksteren een mooi bedrag over de streep op de Coolsingel te brengen.

Image

Robert Hoek

Chauffeur

Ik ben Robert Hoek en ook dit jaar ga ik weer mee op avontuur. In het begin op de fiets maar nu op de bus als chauffeur/ navigator.

Op de vraag waarom doe je dan mee? Het leven is niet eerlijk en sommige hebben een heerlijk leven en prijzen zich gelukkig, als ze grijs en oud zijn en terug kunnen kijken op een mooi en rijk leven. Andere hebben minder geluk en krijgen te maken onzekerheid, onrust en vaak ook veel verdriet. Dit verdriet raakt niet alleen een persoon maar ook een heel gezin of familie. Hoe mooi is het als we met ons hele team inzetten voor een doel dat er voor zorgt dat er mooi herinneringen worden gecreëerd, even wordt vergeten hoe hard de waarheid is, mensen even op adem kunnen komen.

Door onderdeel van dit team raak je besmet met het “roparunvirus” en dit is een heel mooi virus zonder nare bijwerkingen. Ook als je het goed te pakken heb kom je der niet snel van af.

Ik heb verschillende pogingen gedaan, maar als dan het pinksterweekend er weer aan komt, wil je eigenlijk maar 1 ding en dat is er bij zijn en een top prestatie neerzetten voor dit fantastische goede doel.

Met behulp van het hele team wordt er dit ook jaar weer een schitterend mooi bedrag opgehaald voor de stichting Roparun.

Ik ben trots op al deze kanjers en erg blij dat ik hier weer bij mag zijn.

Image

Marjon van de Wetering

Verzorging

Ik ben Marjon van de Wetering, wonend in Giessenburg en trotse moeder van Feline en Xander. Sinds vijf jaar ben ik onderdeel van team 293 Steamwork. Mijn taak tijdens dit mooie evenement is de catering, dus zorgen dat mijn teamleden qua eten en drinken niets tekort komen. Ik kijk er erg naar uit mijn team weer te ondersteunen. Ik heb helaas van zeer dichtbij ervaren wat kanker teweeg brengt, wat een impact het heeft op de persoon in kwestie en zijn of haar naaste omgeving. Ik wil daarom graag mijn steentje bijdragen aan het ophalen van zoveel mogelijk geld voor dit goede doel

Image

Dick Nederlof

Fietser

Ik ben Dick Nederlof, ongeveer 50 jaar en al bijna 25 jaar getrouwd met Agnes. Wij zijn de ouders van de 2 leukste kinderen van deze wereld (Chantal 22 en Michel 19). In maart ben ik voorlopig als laatste aan dit enthousiaste team toegevoegd. 
 

Enkele jaren terug ben ik al eens bezig geweest om samen met wat kennissen een roparunteam op te richten, dat is er toen helaas niet van gekomen. Nu krijg ik plotseling toch de kans om 2 van mijn grootste uitdagingen waar te maken. Het lopen van een halve marathon en het belangrijkste natuurlijk het meedoen aan de roparun om zodoende aan klein steentje, laten we hopen dat door alle acties dit een grote steen wordt, bij te dragen aan deze nog steeds ongelijke strijd. 
Dit wordt mijn eerste roparun, maar zeker niet mijn laatste.

"Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd
aan het leven".

Image

Andree den Breejen

Chauffeur

Hoi, ik ben Andree en ook deze run zal ik als chauffeur deel uitmaken van één van de campertaems van team293-steamwork. Ik ben getrouwd met Linda en in het dagelijks leven ben ik electrical engineer bij MSA-service.

Jaren heb ik van de zijlijn dit super team gesteund. Drie jaar geleden is er een chauffeursstoeltke beschikbaar gekomen waarna ik mij bij dit top team heb mogen aansluiten. Samen met het team zet ik mij vol enthosiastme in bij de diverse actieviteiten om geld op te halen voor het goededoel:

De Roparun, “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”

Image

Marco Muilwijk

Loper

Mijn naam is Marco Muilwijk, geboren in 1970, getrouwd met Linda, trotse vader van Niels en Cas en woonachtig in Hardinxveld.
2023 gaat voor mij de 8e Roparun ervaring worden.
In oktober 2021 ben ik voor de eerste keer als loper meegegaan met de 330km Landgraaf-Landgraaf loop.
De andere 5 edities dat ik mee ging was als basiskamp chauffeur en regelde ik samen met andere teamleden dat alles gereed stond voor de lopers, fietsers en chauffeurs .
Ik verklaarde in die tijd lopers voor gek en had toen zeker niet het voornemen om ooit lange afstanden te gaan hardlopen.
Maar tijden en inzichten veranderen, in 2019 ben ik wat meer op mijn lifestyle gaan letten en meer dan 15kg afgevallen, en ben ik wat fanatieker gaan sporten en ik probeer nu 30/35 km hard te lopen per week.
Omdat het doel waarvoor de Stichting Roparun zich inzet mij erg aanspreekt wil ik mij samen met andere teamleden inzetten om ook dit jaar weer een mooi bedrag bijeen te brengen tijdens acties en evenementen.
En uiteraard wil ik ook nu weer de spannende uitdaging aangaan om dit jaar de noordelijke variant van 550km in NL mee te lopen en wellicht in de toekomst de Parijs of Bremen versie.
Pipi langkous zij ooit;
“Ik heb het nog nooit gedaan maar ik denk wel dat ik het kan”
Met deze gedachte moet en zal het mij gaan lukken ik heb er ook dit jaar in ieder geval heel veel zin in, en ben er (bijna) klaar voor.
Image

Arie van Wingerden

Loper

Hoi ! ik ben Arie, geboren in 1968 en woon nog steeds in Hardinxveld Giessendam. Ik woon met Nancy en we hebben samen een dochter en een zoon die allebei nog thuis wonen, Jitte en Mees. Ik werk met veel plezier als Procesmanager Verwerving bij Dura Vermeer Railinfra.
Na diverse sporten ben ik in 2008 begonnen met hardlopen. Dat heb ik een aantal jaren individueel gedaan maar sinds enkele jaren lid van een trimclub. Daarnaast vind ik het erg leuk om met vrienden hard te lopen.

In 2022 heb ik mijn eerste Roparun gelopen, de zuidelijke route vanaf Enschede. In 2023 ga ik voor mijn 2e waarbij ons geweldige team Steamwork voor de noordelijke route gaat. Ook dit jaar hebben we weer mooie acties gepland om geld op te halen voor ons gezamenlijke doel.

Image

Tineke van Iperen

Verzorging

Mijn naam is Tineke van Iperen en ik ga voor de eerste keer mee met de Roparun. Ik ben getrouwd en moeder van 3 dochters en woon ik Hardinxveld-Giessendam. Na jaren team Steamwork gesponsord te hebben bij allerlei acties en veel enthousiaste verhalen over de Roparun aangehoord te hebben, ben ik enthousiast geraakt. Ik kijk uit naar deze uitdaging en hoop mijn steentje bij te dragen voor dit mooie doel.

Image

Jacco Bons

Loper

Ik ben Jacco Bons, geboren in 1970 en woon mijn hele leven al in Sliedrecht. Ik ben getrouwd met Jolanda en samen hebben we drie kinderen; Jasper, Jochem en Jasmijn.
2023 wordt de eerste Roparun voor mij en ik kijk er enorm naar uit. Team Steamwork voelt vanaf het eerste moment als een warme familie die fanatiek bezig is om geld te verzamelen voor mensen die moeten leren leven met die verschrikkelijke ziekte.
Ik heb het voorrecht om mijn hobby, hardlopen, te combineren met mijn inzet voor dit goede doel in een fijn team.
Image

Annemarie Blokland

Fietser

Hallo, mijn naam is Annemarie en ben geboren in het jaar 1975. Ik woon in Hardinxveld samen met mijn man Arie en samen hebben we een zoon en een dochter.

Ik ga in 2023 voor de eerste keer mee met team Steamwork, hiervoor 4x met een ander team weg mee geweest. Ik ga mee als fietster en heb er onwijs veel zin in. Het inzetten, met elkaar voor hetzelfde doel, is heel bijzonder!

Er is (bijna) niemand die niet met deze vreselijke ziekte in aanmerking is gekomen, in welke vorm dan ook. Ook ik, en daarom vind ik het fijn om mij op deze manier in te kunnen zetten voor dit fantastische doel.

Met elkaar gaan we er een mooi Pinksterweekend van maken. En hebben we met de acties weer een mooi geldbedrag voor stichting Roparun bij elkaar gekregen…..