Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

In de afgelopen acht jaar hebben wij als team een behoorlijk aantal deelnemers langs zien komen en gaan. Ieder met een hele belangrijke achterban. Deze achterban houden wij natuurlijk een stukje op de hoogte door middel van sociale media (Facebook, Twitter, Instagram), kranten en mondelinge communicatie.

Het afgelopen half jaar hebben wij met veel bedrijven in de omgeving van onze teamleden (Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam en Gouda) gesproken in verband met sponsoring op onze nieuwe sportkleding. Terugkerend onderwerp was wel dat zij op de hoogte gehouden wilden worden met waar wij als team mee bezig zijn. Inmiddels heeft een elftal bedrijven de stap genomen om ons voor drie jaar te ondersteunen. Andere bedrijven kunnen wij richting het einde van het jaar weer benaderen, maar blijven graag op de hoogte. Tijd dus om een nieuwsbrief op te zetten die we kunnen verspreiden onder teamleden, familie, vrienden, achterban, belangstellenden en (potentiële) sponsoren.
 
Veel leesplezier,
Hans Emmen (teamcaptain).

Overzicht nieuwsbrieven

Jaargang 2 / Nieuwsbrief 2021-4

Jubileum jaar 2021.
Ons team doet alweer tien jaar mee met de Roparun. Wat in 2012 begon als een wens, bedacht voor drie jaar deelname, is geworden tot een prachtig en steeds professioneler team in 2021. 

In de nieuwsbrief o.a. een kleine foto-impressie van de afgelopen 10 jaar.

Meld je aan

Ook de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan. Je ontvangt de eerstvolgende nieuwsbrief per e-mail.