Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

In de afgelopen acht jaar hebben wij als team een behoorlijk aantal deelnemers langs zien komen en gaan. Ieder met een hele belangrijke achterban. Deze achterban houden wij natuurlijk een stukje op de hoogte door middel van sociale media (Facebook, Twitter, Instagram), kranten en mondelinge communicatie.

Het afgelopen half jaar hebben wij met veel bedrijven in de omgeving van onze teamleden (Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam en Gouda) gesproken in verband met sponsoring op onze nieuwe sportkleding. Terugkerend onderwerp was wel dat zij op de hoogte gehouden wilden worden met waar wij als team mee bezig zijn. Inmiddels heeft een elftal bedrijven de stap genomen om ons voor drie jaar te ondersteunen. Andere bedrijven kunnen wij richting het einde van het jaar weer benaderen, maar blijven graag op de hoogte. Tijd dus om een nieuwsbrief op te zetten die we kunnen verspreiden onder teamleden, familie, vrienden, achterban, belangstellenden en (potentiële) sponsoren.
 
Veel leesplezier,
Hans Emmen (teamcaptain).

Overzicht nieuwsbrieven

Jaargang 2 / Nieuwsbrief 2021-3

Zomervakantie 2021 is voor velen van ons een bijzondere periode geweest. Keuzes als wel-niet vaccineren, wel-niet positief, wel-niet naar het buitenland, zorgde voor extra zorgen rondom de zeer gewenste vakantie. Wij hopen dat iedereen op zijn manier heeft kunnen ontspannen en energie heeft opgedaan. Ons team heeft natuurlijk ook wat vakantiedagen achter de rug. Maar daarvoor en direct erna zijn wij weer actief geweest. In deze derde nieuwsbrief van Roparun editie 2021 is een verslag te lezen over het Pinksterweekend en de Fun & Run actie. Inmiddels is gestart met een hele speciale actie, de verkoop van dé "Roparun 30 jaar" puzzel. Bedacht dóór en ontworpen vóór ons team. Aangevuld met komende acties in het najaar: Dé KM-actie en de Magic Theater Show van Rob & Emiel. Verder informatie over een mooie nieuw teamdoel, Hospice Altena. Daarnaast onze vaste rubriek Teamlid In de spotlight met dit keer een teamlid die ons allen fysiek oppept, Jolanda Ehlert. En wat denkt u van een ware fotoshoot voor al onze kledingsponsoren (zie headerfoto), met als Sponsor aan het woord kledingsponsor CrossFit Gouda. Tenslotte een update van Stichting Roparun over de aanstaande Roparun estafette op 2 en 3 oktober in Limburg.

Meld je aan

Ook de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan. Je ontvangt de eerstvolgende nieuwsbrief per e-mail.