Zorg aan mensen met kanker

k ben Corina Nederlof, 50 jaar en 3 dagen als het startschot op 19 mei 2018 klinkt. Sinds 2012 helemaal gelukkig met Ed. Moeder van 2 geweldige dochters (Tessa en Kirsten) en verliefd op mijn kleinzoon van 4 (Jayvano). In het dagelijks leven ben ik verzekeringsadviseur bij Boskalis.
 
In 2017 ben ik op laatste nippertje toegevoegd aan het team, waar mijn broers Robert en Dick al een paar jaar onderdeel van zijn. Het is onbeschrijfelijk wat meedoen met je doet. De emoties bij de start, het gevoel van 'samen' tijdens de run, de tranen als je langs de Daniel den Hoedt loopt en uiteindelijk de ontlading op de Coolsingel. Wat een ervaring! 
 
Het camperteam bestaat uit een chauffeur, 2 fyio's en een 'kokkie'. Als de lopers en fietsers worden afgewisseld zorgen wij dat ze een maaltijd en een massage krijgen, waarna ze naar de andere camper gaan waar even kunnen slapen.  Als zij vertrekken, hebben wij tijd om anderhalf uur te slapen, de camper in te pakken en naar de volgende stop te rijden om de camper slaapklaar te maken voor het volgende team. Die duiken bij aankomst snel in bed en met een beetje geluk kunnen ze 2 uur slapen voordat wij ze weer wekken. Koffie of thee en iets eetbaars erbij, voorraad voor onderweg weer aangevuld waarna we ze onder luid gejuich uitzwaaien en het aankomende team vol enthousiasme begroeten. Bijzonder om te merken dat je op adrenaline heel lang door kunt zonder al te veel slaap (zo'n 7 uur van de 56) ... totdat je thuis bent en niet eens meer kunt eten.
 
Vanaf minuut 1 wist ik dat 2017 de eerste, maar zeker niet de laatste keer zou zijn.Dit jaar helaas zonder mijn broer Robert,maar hij heeft een geweldige vervangster in mijn zusje Diana. Want om dit samen met mijn broer en zus te doen maakt het extra bijzonder. 
 
Wat mooi dat we dit met elkaar kunnen doen met als doel zoveel mogelijk geld bij elkaar te halen om 'leven aan de dagen toe te voegen' van mensen met kanker'. We kennen allemaal wel iemand die deze ziekte heeft (gehad). Bij ons de schrik toen mijn moeder afgelopen voor de 2e keer werd geconfronteerd met borstkanker, maar ook deze keer lijkt het goed af te lopen. Het kan ook anders lopen en dan is alle steun en zorg noodzaak. 
Op diverse manieren proberen we zo veel mogelijk geld bij elkaar te halen om die spaarpot voor de Roparun te vullen. Ik wil dan ook iedereen die een bijdrage heeft geleverd bedanken. Want zonder donateurs/sponsors zijn we nergens.
0
0
0
s2sdefault

Kalender

DONEER met je mobiel!

sms ROPARUN293 naar 4333
Steun Roparun en doneer €3,- met je mobiel!

De opbrengsten

€ 27027 2018
€ 38293 2019
€ 20293 2020
€ 5129 2021
  • € 50000
  • € 40000
  • € 30000
  • € 20000
  • € 10000
  • € 0

Teamleden

national cpr association